Liberalii pun România înainte și Banatul în frunte

pnl timis 1

#DreamTim este formula sub care PNL Timiș își prezintă oferta în aceste alegeri: cea mai bună echipă pentru Timiș. Primele afișe electorale care înfățișează echipa de candidați liberali la alegerile parlamentare au fost lipite vineri seara, în Piața Libertății. Conform tradiției organizației PNL Timiș, evenimentul a fost marcat prin participarea candidaților și a primarului Nicolae Robu.

“Eu, personal, sunt mândră să reprezint Timișul. Mă bucur să fac parte dintr-o echipă de oameni care îndrăznesc să spere că se pot face lucruri bune. Oameni care pot duce mai departe proiectele Timișului, Timișoarei și României”, a declarat președintele PNL, Alina Gorghiu, care consideră că echipa liberală, alături de candidatul pentru funcția de prim-ministru – Dacian Cioloș – reprezintă tot ce se poate oferi mai bun electoratului.

Sub sloganul România înainte, cu Banatul în frunte, Programul PNL pentru Timiș oferă o atenție sporită proiectelor pentru infrastructură și, spun liderii partidului, între autoritățile locale și cele centrale va exista un foarte strâns parteneriat care va urmări îndeplinirea acestora. Prezența Alinei Gorghiu pe lista de la Senat este o garanție în acest sens. De altfel, președintele PNL s-a implicat deja în discuțiile purtate pentru demararea unui proiect extrem de așteptat de timișeni – centura ocolitoare sud a Timișoarei – care au avut ca rezultat un calendar concret pentru realizarea proiectului.

Alina Gorghiu este singurul lider național al unui partid parlamentar care candidează în Timiș. Ea va deschide lista pentru Senat a partidului. Pe locul doi se află lugojeanul Claudiu Buciu, care s-a remarcat în alegerile locale printr-un rezultat foarte bun în calitate de candidat independent la Primăria Lugoj.

La Camera Deputaților, lista liberalilor este deschisă tot de un nume important – rectorul Universității de Vest din Timișoara, Marilen Pirtea. Oferta liberalilor cuprinde și parlamentari cu experiență, cum este actualul senator Ben-Oni Ardelean – politolog și teolog, dar și oameni noi în politică, precum antreprenorul Pavel Popescu, tânăr intrat în conștiința publică pentru eforturile semnificative pe care le-a făcut pentru a ajuta victimele incendiului din clubul Colectiv din București. Totodată, pe locul patru pe lista pentru Camera Deputaților se află Liliana Oneț, cu o bogată experiență în administrație.

Candidații PNL au anunțat că vor încerca să ajungă la un număr cât mai mare de alegători pentru discuții directe și oneste. Comunicarea va fi întreținută și pe rețelele sociale, pe paginile fiecărui candidat. Conversația va putea fi urmărită de către toți cei interesați prin intermediul hashtag-ul de campanie #DreamTim. (P)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Liberalii pun România înainte și Banatul în frunte

  1. asezati-va si apoi uitati-va pe lista PNL. O sa o recunoasteti pe Onet. Lili Onet. Parasuta Lili Onet. In trecut a sustinut-o Cioroianu si a facut-o mare submasa, pardon, subprefecta de Timis, apoi a ajuns mare putoare in Casa de Sanatate Timis … e tare sa ai de ales intre PSD si PNL – intre hoti si hoti – iara ne furam singuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *