Lepa Brena cântă sâmbătă la Timişoara. Evenimentul va fi prezentat de Dan Negru, iar intrarea este liberă

Lepa Brena cântă sâmbătă la Timişoara. Evenimentul va fi prezentat de Dan Negru, iar intrarea este liberă

Lepa Brena cântă sâmbătă la Timişoara. Evenimentul va fi prezentat de Dan Negru, iar intrarea este liberă

După o vară bogată în evenimente, toamna se anunță la fel, la Iulius Town urmând un weekend cu multe surprize muzicale. Pe scenă vor urca vedete internaționale și din țară, așa că distracția este garantată. Bănăţenii o pot vedea live pe Lepa Brena, una dintre cele mai cunoscute soliste din Balcani, pe Jamala, câștigătoarea Eurovision 2016, dar și pe Argatu’, artistul trap Rava, formația HVNDS și supernova electro din Belgrad, Bejbi Motorola. Intarea este liberă.

Weekend-ul acesta ne așteaptă megaconcerte, good vibes și seri de neuitat. Startul îl dă evenimentul Arhiva Live, care aduce în Iulius Gardens, vineri, 15 septembrie, trei artiști contemporani. Începând cu ora 19, pe scenă va urca trupa HVNDS, îi va urma Bejbi Motorola, iar seara va fi încheiată de traperul Rava.

Sâmbătă, 16 septembrie este rândul celebrei Lepa Brena să facă spectacol. Figură iconică în muzica pop-folk din Balcani, Lepa Brena va concerta pe scena din parcarea exterioară a UBC 0, începând cu ora 21. De la ora 19.40, va rula filmul documentar „Lepa Brena – pod peste timp (1984-2023)”, iar de la ora 20, va cânta Maria Didraga, cunoscută artistă româncă de muzică populară și folclor. Evenimentul va fi prezentat de Dan Negru.

Duminică, 17 septembrie, va fi o seară marca Flight Festival, astfel că, tot în parcarea UBC 0, începând cu ora 19.30, 𝗗𝗝 𝗞𝘂𝗸𝘆 va fi la butoane. Apoi, de la ora 20.30, urmează 𝗝𝗮𝗺𝗮𝗹𝗮. Seara se va încheia cu 𝗔𝗿𝗴𝗮𝘁𝘂’, care va urca pe scenă de la ora 21.30.

Toate evenimentele fac parte din Programul Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023.

CITEŞTE ŞI: Percheziții într-o primărie din Timiș, într-un dosar în care se cercetează pietruirea fictivă a unor drumuri… asfaltate

Foto: Facebook / Lepa Brena


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *