„Leii” U16 revin pe parchet. Turneul 2, organizat la Timișoara

baschet SCM Timisoara U16

Echipa de baschet sub 16 ani a clubului SCM Timișoara va intra în competiție în acest sfârșit pe săptămână în cadrul turneului 2 al campionatului național rezervat categoriei de vârstă menționate.

Elevii antrenorului Radenko Toroman vor evolua sâmbătă și duminică pe parchetul sălii „Constantin Jude”, Federația Română de Baschet atribuind clubului timișorean spre organizare cea de-a doua reuniune de tip bulă sanitară din sezonul 2020-2021.

Adversarele echipei SCM Timișoara vor fi, în ordine, BC CSU Sibiu, LPS Bihorul Oradea și CSȘ Viitorul Cluj-Napoca.

La primul turneu, desfășurat luna trecută la Arad, echipa de pe Bega nu a putut participa din cauza unei infectări cu Covid-19.

Programul turneului 2, organizat la sala „Constantin Jude”, este următorul:

Sâmbătă:

ora 9:00: BC CSU Sibiu – CS SCM Timișoara
ora 11:30: LPS Bihorul Oradea – CSȘ Viitorul Cluj-Napoca
ora 14:00: CSȘ Viitorul Cluj-Napoca – BC CSU Sibiu
ora 19:00: CS SCM Timișoara – LPS Bihorul Oradea

Duminică:

ora 9:00: BC CSU Sibiu – LPS Bihorul Oradea
ora 13:00: CSȘ Viitorul Cluj-Napoca – CS SCM Timișoara.

„În sfârșit, începem campionatul! Nu am avut noroc la primul turneu, nu am putut participa atunci din cauza coronavirusului. Băieții au lucrat foarte bine în toată perioada de pregătire. Dacă la meciurile de la turneu vor evolua așa cum s-au antrenat, totul va fi bine. Va fi prezent, probabil, elementul emotiv, mai ales la primul meci, dar sper că vom merge bine. Vor fi emoții pentru că începe campionatul, băieții nu au jucat o perioadă lungă de timp, un an și jumătate… Am preluat această grupă în vara trecută de la Alex Miron și sunt foarte mulțumit cum a lucrat cu băieții.

Este o grupă cu care s-au făcut bine elementele de bază, are o fundație solidă pentru baschet. Eu am lucrat la jocul mai agresiv, mai rapid. Băieții au acceptat repede sistemul de lucru. Nu avem o presiune mare pentru rezultate. Presiunea o creăm noi, pentru că vrem să pregătim și să dezvoltăm jucători pentru echipa mare. Sper ca rezultatele să vină ca un rezultat al muncii bune de a produce jucători de calitate”, a declarat Radenko Toroman, antrenorul principal al echipei de baschet sub 16 ani a clubului SCM Timișoara.

El este ajutat de antrenorul secund Petru Czmor.

Toate cele șase partide ale turneului vor putea fi urmărite pe canalul de Youtube al secției de baschet din cadrul CS SCM Timișoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns