„Leii” Timişoarei, primul meci în campionat

Oficial! Doi jucători români în permanență pe teren, în ligile naționale de baschet

„Leii” Timişoarei, primul meci în campionat. Echipa de baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara ia startul într-o nouă ediție a Ligii Naţionale.

Va fi al 36-lea sezon consecutiv în prima divizie, perioadă în care Timișoara a fost de două ori vicecampioană (2009, 2012), a câștigat de două ori bronzul (1994, 1996) și a cucerit două Cupe ale României (2010, 2015).

Alb-violeții au disputat deja primele meciuri oficiale, săptămâna trecută, în Alpe Adrian Cup. Ei au obținut două victorii la Zabok, în Croația, cu formația gazdă și cu slovenii de la KK Rogașka, la revenirea în cupele europene, după zece ani.

În Liga Națională, Leii joacă primul meci miercuri, 28 septembrie, la ora 18.30, cu CSM Focșani, la sala Constantin Jude din Timişoara.

„Echipa din Focșani arată diferit față de sezonul trecut, are un număr mai mare de străini. Nu știm foarte multe despre adversarul de miercuri, pentru că a disputat doar trei meciuri de verificare în acest presezon. Este o echipă care trebuie abordată cu maximă seriozitate. Nu ne putem gândi nici măcar la litera R din cuvântul relaxare, deoarece CSM Focșani este o formație care poate fi periculoasă. Este vorba nu numai despre adversar, ci și despre calitatea jocului nostru și, prin urmare, trebuie să fim la parametri maximi, astfel încât să putem spera la prima victorie și în sezonul intern”, a declarat Dragan Petricevic, antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet.

CITEŞTE ŞI: Nuntă mare la Timișoara!

În acest sezon, Liga Națională se joacă sub forma a două serii de câte nouă echipe. Formația noastră face parte din seria B, alături de trei grupări bucureștene, Steaua, Dinamo și nou-promovata Laguna, CSO Voluntari, Athletic Constanța, CSM Oradea și CSM Focșani.

Primele cinci clasate merg în faza a doua a Ligii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *