„Leii” Timişoarei, meci teribil cu Oradea, la „Olimpia”

Laszlo Lazar baschet Timisoara

Debutul echipei Baschet SCM Timişoara în Top 6 se va consemna sâmbătă, de la ora 17, la sala „Constantin Jude” (fostă „Olimpia”).

Adversara „leilor” bănăţeni în prima etapă a fazei secunde este CSM CSU Oradea, de trei ori campioană a României, inclusiv în ediţia precedentă a Ligii Naţionale de baschet masculin.

Laszlo Lazar, fost component al lotului formaţiei bihorene, a prefaţat meciul de sâmbătă:

„Oradea cred că este, la momentul actual, cea mai puternică echipă din România. Joacă un baschet frumos, spectaculos. Vom avea o misiune dificilă, dar sperăm că vom face faţă. În ultima partidă disputată la ei nu am reuşit să practicăm un joc foarte bun, sper că o să ne revanşăm şi că vom fi aproape de ei.

Se întâmplă şi un astfel de rezultat, a venit în urma unei perioade încărcate, cu multe meciuri, în plus l-am pierdut repede atunci pe Sherwood Brown. A fost, din păcate, o partidă grea pentru noi din toate punctele de vedere. În Top 6 vom încerca să câştigăm cât mai multe meciuri. Fiecare dintre ele contează şi totodată fiecare va fi greu.

Sperăm că ne vom clasa cât mai bine, poate chiar vom reuşi să beneficiem de avantajul terenului propriu în play-off. În ceea ce mă priveşte, sunt bine, îmi place la Timişoara, totul este în regulă”.

În actualul sezon, cele două echipe s-au întâlnit de două ori, de fiecare dată impunându-se CSM CSU Oradea (94-86 şi 90-52).

Bihorenii au evoluat miercuri seară în FIBA Europe Cup.

În etapa a patra a competiţiei, echipa din oraşul de pe Crişul Repede a câştigat în propriul fief, scor 80-75, meciul disputat împotriva grupării U-Banca Transilvania Cluj-Napoca.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns