„Leii”, debut pe teren propriu în noul sezon

baschet minge

Astăzi a avut loc, la Oradea, tragerea la sorţi pentru stabilirea programului primei părţi din următoarea ediţie a primului eşalon de baschet masculin.

SCM Timişoara va da piept în primele două runde cu BCMU FC Argeş Piteşti şi SCMU Craiova. Ambele partide se vor disputa la sala „Constantin Jude”.

Pentru „leii” din Banat vor urma, în ordine, meciurile cu Steaua Bucureşti (în deplasare), Dinamo Ştiinţa Bucureşti (acasă), U-Banca Transilvania Cluj-Napoca (în deplasare), CSM Oradea (acasă) şi BC CSU Sibiu (în deplasare).

„La prima vedere, faptul că începem sezonul cu două jocuri pe teren propriu pare a fi în avantajul nostru, dar, ţinând cont de transferurile făcute de echipele din Piteşti şi Craiova în presezon, sunt convins că vom avea două meciuri foarte echilibrate, care se vor juca până în ultima secundă. Următoarele doua partide sunt cu echipele <<rănite>> ale sezonului recent încheiat, Steaua şi Dinamo, care vor să arate o nouă faţă. După aceste etape, greul va începe cu adevărat, deoarece vom întâlni echipele din Cluj, Sibiu şi Oradea, care îşi propun an de an câştigarea cupei şi a campionatului. Aşadar, primele şapte etape sunt, din punctul meu de vedere, foarte echilibrate, sunt jocuri în care se poate întâmpla orice”, a declarat Ilie Triţoiu, preşedintele secţiei de baschet din cadrul SCM Timişoara.

În turul secund al Cupei României, SCM Timişoara va juca în zilele de 27 noiembrie şi 4 decembrie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *