„Leii” au pierdut la Brașov

„Leii" au pierdut la Brașov

„Leii” au pierdut la Brașov.

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara s-a înclinat cu scorul de 68-74 (20-20, 9-18, 22-12, 17-24), sâmbătă seară, la Brașov, în duelul cu nou-promovata CSM Corona, în cea de-a doua deplasare a săptămânii trecute.

Antrenorul Dragan Petricevic a folosit o rotație cu zece jucători, pe bancă rămânând tinerii Roland Stanciu și Șerban Horga.

CITEȘTE ȘI: Fără permis de conducere, s-a urcat băut la volanul unui autoturism neînmatriculat și a acroșat două mașini parcate. A ajuns în arest

Dintre cei care au evoluat în partida din Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”, cel mai prolific marcator al grupării bănățene a fost Igor Kesar, autor a 21 de puncte.

El a fost urmat, în ordine, de Djordje Dimitrijevici (11p), Nikola Gajici (8p), Luka Mitrovici (6p), Adam Mirkovici (6p), Edward Petrescu (6p), Tyreek Scott-Grayson (5p), Antonio Năsturescu (3p) și Laszlo Lazar (2p).

Gazdele l-au avut în zi de grație pe pivotul senegalez Ousmane Barro, care, la vârsta de 38 de ani, este unul dintre cei mai experimentați baschetbaliști din Liga Națională.

Pentru SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara urmează meciul cu BK Redstone Olomoucko, din Alpe Adria Cup, programat miercuri, cu începere de la ora 19, în orașul din estul Cehiei.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *