Legendarul Goran Bregović, invitatul special al unui festival din Timiș. Concertul va avea loc săptămâna viitoare

Legendarul Goran Bregović, invitatul special al unui festival din Timiș. Concertul va avea loc săptămâna viitoare

Legendarul Goran Bregović, invitatul special al unui festival din Timiș. Concertul va avea loc săptămâna viitoare.

Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august 2022, lângă Recaș, locația Două Dealuri, și va aduce în fața publicului peste 50 de trupe și artiști. Ediția de anul acesta poartă motto-ul „Back to the Roots”, iar la fața locului vor fi amenajate patru scene: Main Stage, The Fortress, Culto-Cort și Nemesis Sound Community.

Embargo Fest este singurul festival de amploare care promovează minoritățile și interculturalitatea specifică zonei Banat.

CITEȘTE ȘI: Patru români au murit într-un accident de autocar, în Bulgaria. În autovehiculul înmatriculat în România se aflau 25 de pasageri

Alături de concerte, la fața locului, vor exista o sumedenie de activități: proiecții de film, spectacolele de teatru pentru copii și adulți, ateliere de circ, dezbateri pe teme ecologice, zonă de distracții pentru copii, târg de produse bio și artizanat, ateliere cu meșteșugari și alte activări ale sponsorilor și a partenerilor.

Invitatul special de anul acesta este celebrul artist internațional Goran Bregović care va susține un concert extraordinar alături de Wedding and Funeral Band, vineri 12 august.

Persoanele cu dizabilități și refugiații din Ucraina vor avea acces gratuit, la fel și copiii sub 14 ani și persoanele de peste 65 de ani. Parcarea și camping-ul vor fi de asemenea gratuite.

lugojeanul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns