”Lasă BUTONIADA, vino la PEDALIADA!”

”Lasă BUTONIADA, vino la PEDALIADA!”.

Iubitorii de ciclism, începând cu vârsta de patru ani, sunt invitați să participe la evenimentul PEDALIADA, parte a proiectului „WoW Europe”, inițiat de Asociația JUNIOR SPORT şi organizat cu sprijinul Asociației Club Sportiv VELOCITAS, având drept partener național Federația Română de Ciclism, iar pe plan local, Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Consiliul Județean Timiș şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş. Startul va avea loc pe 11 septembrie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

Înscrierile se pot face până la data de 4 septembrie, accesând link-urile https://forms.gle/92Fo8JuYyD4D5Mxj7 și https://raceday.ro/pedaliada/.

Se vor accepta înscrieri și la fața locului, în ziua evenimentului, între orele 9-11, însă persoanele care și-au anunțat prezența completând formularele puse la dispoziția lor de organizatori vor primi câte un tricou drept cadou.

Cursa va avea două trasee prestabilite, unul pentru adulți – Pedaliada Superman (lungimea de 20 km cu 240 m diferență de nivel) – și unul pentru copii – Pedaliada Junior Sport (lungimea de 8 km), iar marcajul traseelor care au fost conturate atât pe șosele, cât și prin pădure, va fi realizat cu bandă de culoare alb cu roșu și spray de culoare portocalie.

Pe 11 septembrie 2021, sunt așteptate să meargă pe biciclete nu doar persoanele care se vor înscrie pentru cursa populară de la Muzeul Satului Bănățean, ci și participanți din cele nouă țări (Italia, Spania, Portugalia, Turcia, Bulgaria, Letonia, Lituania, Slovenia și Republica Macedonia de Nord) partenere ale proiectului ”WoW EUROPE”, din cadrul căruia face parte și evenimentul PEDALIADA.

Toți cei care vor trece linia de sosire, indiferent de locul pe care se clasează, vor participa la o tombolă și vor putea câștiga o bicicletă.

foto: arhiva

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns