Lacul Danila, un nou obiectiv turistic din Munţii Banatului

Lacul Danila, un nou obiectiv turistic din Munţii Banatului

Lacul Danila, un nou obiectiv turistic din Munţii Banatului

În această vară, Lacul Danila se pregăteşte să primească primii turişti. Potrivit primarului comunei Ocna de Fier, Petre Panescu, la noul obiectiv turistic din Munţii Banatului, lucrările de amenajare sunt aproape de final!

Proiectul cuprinde amenajarea unui ponton de lemn pentru agrement cu locuri de plajă și pescuit, dar și pentru alte activități sportive și recreative, construirea unui pavilion din lemn care va fi dotat cu scaune şi mese, o scenă, un punct de prim ajutor, precum şi mai multe locuri de parcare, scrie caon.ro.

Investiţia se ridică la circa 100.000 de euro, din care 60.000 de euro au fost obţinuţi prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, iar restul de bani a venit de la bugetul local al comunei.

CITEȘTE ȘI: A căzut grindină în zona Timișoarei!

„Și iată, începe să se contureze un vis, un vis devenit realitate. Lacul Danila, lacul atâtor generații, ne primește din nou cu braţele deschise!

Da, este curățat, da, este pus în siguranță, şi este amenajat pentru agrement. În cel mai scurt timp, vă invit pe toți să vă «încărcaţi bateriile“, în mijlocul naturii!“, a precizat Petre Panescu, primarul comunei Ocna de Fier.

Sursa foto: Petre Panescu/Facebook


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *