Laboratorul de robotică, disponibil pentru toți elevii din Timișoara, este gata. E primul proiect de bugetare participativă

Laboratorul de robotică, disponibil pentru toți elevii, este gata. E primul proiect de bugetare participativă din Timișoara

Laboratorul de robotică, disponibil pentru toți elevii din Timișoara, este gata. E primul proiect de bugetare participativă

Dominic Fritz, primarul Timișorei, anunță că primul proiect de bugetare participativă din Timișoara este gata și este disponibil tuturor elevilor.

Este vorba despre un laborator de robotică. Acesta se desfășoară în cadrul Școlii Gimnaziale 30 din Timișoara.

”Laboratorul de robotică pentru elevii din Timișoara e gata. Urmează amenajarea camerei pentru stimulare senzorială și sala multimedia.

CITEȘTE ȘI: Ne-a părăsit medicul timişorean Sorin Râmneanţu…

E primul din cele opt proiecte de bugetare participativă ale campaniei Timișoara decide. Aceste proiecte au fost propuse de timișoreni și votate anul trecut de cetățeni, iar acum Primăria le pune în practică.

Laboratorul este amenajat la Școala Gimnazială 30, dar va fi disponibil pentru toți elevii din oraș, în baza unui orar pe care școala îl va anunța.

Alături de copii vor fi profesori voluntari și studenți de la Politehnică pentru a-i ghida în diferite activități: robotică, programare, jocuri și mișcare, jocuri pentru stimulare senzorială, activități muzicale și altele.

Investiția în educație e cea mai sigură investiție. Mă bucur că primul proiect al campaniei Timișoara decide, care prinde viață e unul de educație”, spune edilul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *