La Timișoara se încălzesc caloriferele. Colterm a început probele la rece

calorifer 1

În vederea pregătirii sezonului de încălzire 2019-2020, Colterm SA anunţă că până în 30 septembrie se vor efectua, etapizat, probele la rece, pentru ca în funcţie de temperaturile exterioare, începând cu data de 1 octombrie, să se poată furniza încălzire.

Concret, se vor încărca cu agent termic traseele de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor. În prima etapă, care a început ieri, sunt programate pentru probe punctele termice 13A, CT Buziaș, Siret, Păltiniș, 52, Văcărescu, 98, 1A, 1B, 44 și 46.

CITEȘTE ȘI: Două maşini au ars într-un incendiu, la Ghiroda. Foto/Video

Pe această cale Colterm anunță asociaţiile de locatari care lucrează la instalaţiile interioare şi au golit apa din instalaţii, să-şi finalizeze lucrările şi să permită încărcarea acestora în condiţii de siguranţă, atât pentru ei, cât şi pentru vecini şi să nu mai efectueze lucrări care să necesite descărcarea lor. De asemenea, timișorenii racordați la sistemul centralizat de termoficare sunt rugați să anunțe imediat eventualele probleme care pot apărea la contoarele de energie termică (cabluri rupte, termorezistențe distruse, contor inundat etc.) pentru a putea interveni la remedierea lor înaintea începerii sezonului de încălzire. Clienții Colterm au la dispoziție numerele de telefon 0256.494.133, 0756.061.468 care funcționează non-stop sau pot face sesizări pe adresa [email protected]


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns