La Timișoara se distribuie ajutoarele alimentare pentru persoane defavorizate

La Timișoara se distribuie ajutoarele alimentare pentru persoane defavorizate

La Timișoara se distribuie ajutoarele alimentare pentru persoane defavorizate

Începând din 30.01.2023 până în 13 februarie 2023, Direcţia de Asistenţă Socială, distribuie, în limita stocurilor disponibile, produse alimentare provenite din stocurile de intervenţie comunitară.

Distribuirea produselor alimentare se va face din locația situată pe str.Lorena nr.35, de luni până vineri, în intervalul orar: 8.00 – 16.00.

CITEȘTE ȘI: Atac cu o armă albă într-o biserică din Spania: un mort și mai mulți răniți

”Toți beneficiarii care ridică pachetele de alimente trebuie să prezinte actul de identitate în original, iar pentru persoanele cu handicap grav sau accentuat, certificatul de încadrare în grad de handicap, eliberat de Comisia pentru protecţia copilului sau, după caz, certificatul de încadrare în grad de handicap eliberat de Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap sau, după caz, decizia de încadrare în grad de handicap eliberată de Comisia superioară de evaluare a persoanelor adulte cu handicap.

Persoanele care fac parte din mai multe dintre categorii beneficiază de produse alimentare o singură dată în cadrul programului anual şi pentru o singură categorie de persoane defavorizate căreia îi aparţin la data distribuirii ajutoarelor”, transmite Primăria Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *