La Timişoara, PERICOLUL vine dinspre toate… punctele cardinale (FOTO)

timisoara 36

Când au fost montate semafoarele în sensurile giratorii din Timișoara, mulți dintre șoferi și-au exprimat nemulțumirea spunând că era mai bine fără ele, că în alte țări nu există așa ceva și că îngreunează traficul.

De câteva săptămâni, însă, semaforizarea din perimetrul Punctelor Cardinale a fost oprită din cauza lucrărilor de pe strada Popa Șapcă. Traficul în zonă nu doar că nu s-a fluidizat, dar s-au înregistrat și câteva accidente.

Citeşte şi: Probleme mari pentru o renumită multinațională! Se anunță concedieri masive

În plus, pietonii care trebuie să traverseze strada dinspre Bastion spre Clinica de maxilo-faciale sunt nevoiți să se înarmeze cu un curaj nebunesc și, de multe ori, să alerge pe trecerea de pietoni ca să nu-i lovească vreo mașină.

punctele cardinale

În acel punct, din cauza culoarului liber dinspre Palatul Dicasterial, mulți șoferi apasă pedala accelerației și uită de frână când intră pe bulevardul Take Ionescu, chiar și cu riscul de a-i lovi pe trecători.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “La Timişoara, PERICOLUL vine dinspre toate… punctele cardinale (FOTO)

  1. Scapa cine poate, multumiti primarului reales Robu- PNL pentru toata nebunia asta din tot oras referitor la trafic si curatenia care lasa de dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *