La compartimentul COVID de la Casa Austria din Timișoara nu mai sunt locuri. Spitalul de campanie de la Stadionul CFR se reconfigurează

spital de campanie 9

În spitalele COVID-19 din Timiș, vineri, erau internați 340 de pacienți, dintre care 45 în stare extrem de gravă la Terapie Intensivă. Compartimentul COVID deschis recent la Casa Austria este ocupat la capacitate maximă, iar la spitalul de campanie amenajat la Stadionul CFR, se derulează lucrările necesare pregătirii pentru sezonul rece, urmând să fie sporit și numărul locurilor de cazare.

„Inginerul Vlad Magda împreună cu echipa logistică și echipa administrativă a Spitalului Militar Timișoara formată din cpt. Eugen Tuță, plt. maj. Dan Albescu, sg. Gabriel Pârvu și plt.adj.pr. (r.) Viorel Clitan, în această perioadă coordonează activitatea de reconfigurare și pregătire pentru funcționarea în sezonul rece a Spitalului de campanie destinat pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2 prin schimbarea corturilor cu containere”, au precizat reprezentanții unității sanitare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *