La centura de sud a Timișoarei se lucrează, dar mai e mult

easy 1

În luna iulie, antreprenorul de pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud, Tirrena Scavi, a început lucrările la bretelele de acces de la conexiunea cu DN 6, la ieșire spre Lugoj, zona unde se va face conexiunea cu centura de nord, au anunțat reprezentanții Direcției Regionale Drumuri și Poduri Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Alertă de sezon. Un tip de colac de înot pentru copii, retras din magazine

Continuă lucrările la structurile pasajelor de la Utvin, la calea ferată din zonele Chișoda, Giroc, Ghiroda, precum și la podul peste Bega din zona comunei Ghiroda. În ceea ce privește lucrările de drum, s-au realizat umpluturi cu pământ, respectiv executarea stratului de balast aferent structurii rutiere, pe sectoare dintre Utvin și Giroc și între Moșnița Nouă și Ghiroda.

Au fost finalizate 42 din cele 44 de podețe și se lucrează în continuare la relocarea de utilități și la canalele de irigații din zonele Giroc și Ghiroda. Stadiul lucrării a depășit 30 la sută.

Lucrările la Centura de sud a Timișoarei au început în luna aprilie 2020 și ar trebui să fie gata până în septembrie 2022, dar, după cum o arată procentul de realizare, șansele pentru încadrarea în termen sunt destul de slabe.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *