La balta Lămâița, ba se lucrează… ba se stă

balta Lamaita

Comparativ cu stadiul în care se afla luna trecută, adică într-o părăsire totală, balta Lămâița din cartierul Freidorf și-a mai îmbunătățit aspectul. Bălăriile de pe maluri au fost tunse și întreg șantierul a fost înconjurat cu o panglică, pentru a-l delimita de restul lumii. În rest, au mai apărut un utilaj și o movilă de nisip, iar pământul a fost răscolit.

Deocamdată, nici vorbă de lebedele despre care ni s-a povestit, la lansarea reamenajării, că vor pluti grațioase pe apă. Balta Lămâița ar fi trebuit să devină, încă de acum câteva luni, o oază modernă de relaxare, cu bănci, șezlonguri și alte amenajări pentru confortul locuitorilor din acest cartier nu prea băgat în seamă de autorități.

Deși lucrarea a început bine, problemele au apărut pe parcurs, de pomină rămânând gardul montat în fața unor bănci. Vina ar fi aparținut atât proiectantului, cât și dirigintelui de șantier, care a fost înlocuit între timp. Au existat și unele discuții în contradictoriu între primărie și constructor, privind plata lucrărilor deja excutate.

Dacă mai durează mult toate aceste povești, nici la toamnă nu va fi finalizat acest proiect, datând din 2010 și ajuns pe lista obiectivelor aflate în întârziere.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns