La ACS Poli vine Roman, pleacă Bocşan, Doman şi Kayondo

Leo Grozavu

Mişcările de trupe continuă la ACS Poli Timişoara. Leo Grozavu a anunţat în această dimineaţă că renunţă la Cristian Bocşan, Cătălin Doman şi Mahadi Kayondo, urmând să fie acontat sub formă de împrumut Mihai Roman (CSU Craiova).

„Mi-am dorit ca Bocşan să evolueze meci de meci, îl cunosc de mult timp, era greu ca el să joace la noi în fiecare partidă. La Doman este o decizie disciplinară. A fost o problemă la antrenament, un incident pe care l-am tratat ca atare. Trebuie să înţelegem că fără disciplină nu putem face nimic, este nevoie de unitate de grup. Kayondo nu ne poate ajuta în momentul de faţă, el nici nu a fost legitimat la Timişoara.

Este tânăr şi ar fi mult mai bine să joace în altă parte, ca Bocşan, să acumuleze experienţă. Mihai Roman este la Timişoara pentru a semna actele, îl vom lua sub formă de împrumut până la sfârşitul acestui sezon. În ceea ce-l priveşte, a fost o decizie luată împreună cu conducerea. Probabil că vom renunţa la Esteban, sunt mai multe neînţelegeri acolo, el ar fi venit tot sub formă de împrumut.

Roman nu prea a jucat în ultima jumătate de an, va trebui să-l încadrăm cât mai rapid în sistemul nostru, la fel şi pe Oliva. Sunt jucători noi, trebuie să vedem ce putem face cu ei, sperăm să prindă ritmul de joc”, a declarat Leo Grozavu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *