Alertă în vestul ţării! Un individ periculos a evadat dintr-un spital de psihiatrie şi e căutat de poliţişti. L-aţi văzut?

evadat

Poliţiştii din vestul ţării sunt în alertă, după ce un bărbat în vârstă de 53 ani, considerat periculos, a evadat de la Spitalul de Psihiatrie Ştei, unde a fost internat forţat în baza unei sentinţe judecătoreşti, pentru ameninţare şi distrugere.

Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de Presă al Poliţiei Bihor, polițiștii au început, deja, căutările în teren, verificând zonele cunoscute ca fiind frecventate de acesta și au cerut să fie dat în urmărire naţională.

Citeşte şi: Elevă de 15 ani, sărutată şi pipăită de un profesor, în fața colegilor (video)

Florian Flonta are o înălţime de 1,90 metri, aproximativ 110 kilograme, constituție atletică, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr castaniu şi nu are semne particulare.

În momentul în care a părăsit spitalul, acesta era îmbrăcat cu un trening vișiniu, cu inscripția SPS ȘTEI, maieu gri și era încălțat cu șlapi.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Articol preluat de pe ebihoreanul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *