Kilograme de droguri găsite în casa unui bărbat din vestul țării. Avea de toate: cannabis, DOB, LSD, ciuperci halucinogene

Un arădean a fost reținut pentru trafic de droguri de risc și de mare risc.

În locuințele acestuia, anchetatorii au găsit peste 13 kilograme de cannabis, 279 de timbre DOB, 11 timbre LSD, 46,08 grame de ciuperci halucinogene, 1,74 grame de Ketamina, 26,70 de grame de substanță albă pulverulentă, un cântar și un chit pentru cultivarea ciupercilor halucinogene.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au efectuat, joi, două percheziții la locuințele unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc și de mare risc. Perchezițiile au fost efectuate pe raza municipiului Arad și a localității Lipova, la locuințele unui bărbat, de 31 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc.

În cursul zilei de astăzi bărbatul urmează să fie prezentat Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

„În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere, urmând a fi prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, scrie newsar.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns