”Justiție în sala de judecată, nu în parlament”. Mesajul lui Alfred Simonis, lider de grup al deputaților PSD

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, a transmis un mesaj după ce lui Nicolae Bănicioiu i-a fost ridicată imunitatea parlamentară. Iată conținutul acestuia:

”Victor Ponta m-a nominalizat ca fiind unul din “vinovatii” ridicării imunității parlamentare lui Nicolae Bănicioiu. Aşa este. Domnului Ponta îi este greu să înțeleagă că vechile metode nu mai funcționează. Dacă PSD nu se mai face scut în fața justiției, așa cum se făcea pe vremea dumnealui, este pentru că am înțeles să ne schimbăm.Mă cunosc bine cu Nicu Bănicioiu şi sper din tot sufletul să fie nevinovat. Dar nu îmi revine mie să decid asta. Și nici Parlamentului. Doar justiția are această calitate. Iar votul pe care eu și colegii mei l-am dat la vedere în Parlament a fost tocmai pentru ca Nicu Bănicioiu să arate că este nevinovat.

Noul PSD se poziționează net împotriva abuzurilor, dar o justiție corectă se face în sala de judecată, nu în Parlament”.

3 Comments
ghiocel trandafir poanta 02/11/2020
mare escroc alfriedo albierto .ca să fie sigur că va iesi încearcă varianta cu pocăitii .dar nu se stie dcă pocăitii vor vota in corpore psd-ul urmasul pcr-ului care ia prigonit.
Vasi 01/11/2020
Dupa ce rezultate a obtinut la alegerile locale,domnia sa si fratele domniei sale,ar trebui sa stea ascuns macar vreo 8 ani,nu sa ne invete cum e cu justitia si sa isi dea cu parerea despre altii...
alamurean ilie 31/10/2020
justitia ar trebui infaptuita cu jurati