Juniorii baschetbaliști, în prim-plan la Timişoara

Juniorii baschetbaliști, în prim-plan la Timişoara

Juniorii baschetbaliști, în prim-plan Trei meciuri de juniori implicând cluburile locale MP Sport, Vest Activ, Sport Star, TM Jump Basketball și SCM Timișoara, concursuri de slam-dunk și de aruncări de la distanță cu jucători de la echipa de seniori din primul eșalon, autografe, poze și multă voie bună au fost ingredientele evenimentului „Sărbătoarea baschetului juvenil timișorean”, organizat duminică seară, la sala „Constantin Jude”, de secția de baschet a clubului municipalității.

CITEŞTE ŞI: Performanţă fabuloasă obţinută de CS Giroc-Chişoda la World Race Walking Tour Dublin 2023

Juniorii care aspiră să le calce pe urme favoriților în alb-violet pe parchetul celei mai mari arene acoperite din capitala Banatului au participat în număr mare la această acțiune, fiind însoțiți de părinți, bunici și prieteni.

Juniorii baschetbaliști, în prim-plan

A fost o propagandă frumoasă făcută sportului cu mingea la coș din Timișoara. Accentul a fost pus pe distracție, iar cei mici au contribuit din plin la reușita evenimentului. „Leii” din Banat au evoluat alături de juniori, iar meciurile au fost arbitrate de conducătorul de joc Djordje Dimitrijevici.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Juniorii baschetbaliști, în prim-plan la Timişoara

  1. Frumos să vedem tinerii sportivi în prim-plan la Timișoara. Astfel de evenimente sunt esențiale pentru dezvoltarea sportului juvenil și pentru inspirarea viitoarelor talente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *