Judeţul Timiş, bine reprezentat în handbalul juvenil

festivalul national de minihandbal

Peste 2.700 de copii din întreaga ţară s-au întrecut, la sfârşitul săptămânii trecute, în şapte oraşe-gazdă, la Festivalul Naţional de Minihandbal.

Cel mai vestic judeţ al ţării a fost bine reprezentat la competiţiile de la Târgu Jiu (masculin) şi Băile Herculane (feminin), după cum ne-a relatat preşedintele AJH Timiş, Florin Toacă.

ASCH Câtu Dumbrăviţa, LPS Banatul, CS Giroc-Chişoda, CSŞ Lugoj şi Dominicii Moşniţa Nouă s-au duelat în cadrul întrecerii din oraşul-reşedinţă al judeţului Gorj, iar CS Giroc-Chişoda, Phoenix Buziaş, HC Jimbolia, Unirea Sânnicolau Mare, AS Leu Giarmata, Dominicii Moşniţa Nouă şi LPS Banatul au jucat în staţiunea cărăşeană.

minihandbal fete

Nu s-a ţinut scorul, scopul întrecerii fiind de a-i stimula pe cei mici să practice această disciplină sportivă strict pentru plăcerea jocului.

Federaţia Română de Handbal a asigurat cazarea şi masa copiilor, cheltuielile cu transportul fiind suportate de fiecare club în parte.

Echipele din Banat s-au calificat la aceste turnee în urma participării la două competiţii regionale.

minihandbal baile herculane

De subliniat apariţia secţiei de handbal din cadrul CS Giroc-Chişoda, cea mai recentă în peisajul semicercului timişean. Activitatea este coordonată de profesoara Oana Ionescu, care a făcut deplasarea cu cei mici la competiţia de la Târgu Jiu.

giroc 6

 

 

Tot în oraşul lui Brâncuşi, la turneul semifinal al Campionatului Naţional de handbal masculin, au jucat, în urmă cu două săptămâni, lăsând o impresie frumoasă, juniorii 4 ai clubului din comuna Giroc.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *