Judecătoare din Timișoara, suspendată din funcție

Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a admis acţiunile disciplinare formulate de Inspecţia judiciară împotriva unor magistrați de la diferite instanțe din țară, printre care și pe cea împotriva Lilianei Roman, de la Judecătoria Timişoara.

În urma verificărilor efectuate, judecătoarea, angajată a instanței locale din anul 1999, a fost găsită vinovată de exercitarea funcției cu gravă neglijență. Inițial, Liliana Roman a fost acuzată și de nerespectarea în mod nejustificat a dispoziţiilor ori deciziilor cu caracter administrativ dispuse în conformitate cu legea de conducătorul instanţei.

VIDEO! Ofiţer de poliţie amendat de un agent pentru că vorbea la telefon, la volan: Las’ că te f… şefu’ pe tine!

Totuși, în urma analizei cauzei, Secția pentru judecători în materie disciplinară a CSM a găsit-o vinovată doar de neglijență în exercitarea funcției. Pentru această abatere disciplinară, a fost suspendată din funcție pe o perioadă de trei luni. Hotărârea prin care s-a dispus sancționarea disciplinară nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Președintele Judecătoriei Timișoara, Mihai Bălan, a refuzat să facă orice declarație pe marginea acestui subiect.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Judecătoare din Timișoara, suspendată din funcție

  1. Catii din judecatorii si procuruorii au fost judecati si de cine ???? si la fel in spital doua functii vitale sa nu mai vorbim de Servicile secrete care poarta toata vina pt toti acesti anii 26 de anii de hotie parlamentul nu mai vorbim o cladire frumoasa plina de sobloani si insecte dar se va schimba toate astea o sa plateasca copii lor asa cum ai nostri au platit in spitale in strada si cel mai dureros la tine in tara SRI nu uita esti reponsabila la fel si SIE DGA DIICOT etc puneti piciorul in prag cat timp mai aveti sutinerea noastra .

Lasă un răspuns