Jr. NBA League România se pregătește de un nou start. Întâlnire la Timişoara

Jr. NBA League România se pregătește de un nou start. Întâlnire la Timişoara

Jr. NBA League România se pregătește de un nou start. Întâlnire la Timişoara

O întâlnire cu caracter informal în care subiectul principal al discuției l-a reprezentat organizarea ediției secunde a competiției de baschet pentru copiii Jr. NBA League România – Conferința de Vest a avut loc loc, săptămâna aceasta, în amfiteatrul A01 de la Universitatea de Vest din Timișoara.

Moderator a fost Marin Popescu, director al Departamentului pentru Relaţia cu Mediul Preuniversitar din cadrul UVT, iar la prezidiu s-au mai aflat Dragan Petričević (directorul Jr. NBA League România – Conferința de Vest și antrenorul principal al prim-divizionarei de baschet masculin SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara), Cosmin Hogea (inspector școlar general adjunct) și Petru Czmor (director adjunct al Jr. NBA League România – Conferința de Vest, antrenor în sectorul juvenil și fost jucător de baschet în primul eșalon).

Prin intermediul aplicației Zoom au luat cuvântul Nicoleta Wilms (reprezentant al partenerului winsed.swiss) și Amalia Marchiș (președintele Asociației Județene de Baschet Cluj). În sală au fost prezenți și profesorii școlilor reprezentate în ediția secundă a Conferinței de Vest din cadrul Jr. NBA League România.

Cu acest prilej a fost stabilită data în care va avea loc mult-așteptatul draft pentru ediția din acest an: 23 februarie! Vor fi unele noutăți față de anul trecut, acestea fiind prezentate de Amalia Marchiș, care a luat parte recent la întâlnirea de la Paris pentru țările participante în amplul proiect intitulat Jr. NBA League.

CITEŞTE ŞI: Copilărie trăită online. Semnal de alarmă tras de „Salvaţi Copiii”

Ediția precedentă a Jr. NBA League România a fost câștigată de Minnesota Timberwolves, reprezentată de Colegiul Național Bănățean Timisoara. În finala desfășurată în luna mai a anului trecut la sala „Constantin Jude”, echipa antrenată de profesorul Vlad Voia a învins-o pe Chicago Bulls, reprezentată de elevii Liceului Teoretic ”Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca, cu scorul de 29-28 (9-4, 0-8, 8-6, 12-10), coșul victoriei fiind marcat de Robert Groza în ultima secundă de joc!

Jr. NBA League România este organizată de Federația Română de Baschet prin asociațiile județene din Timiș și Cluj, cu sprijinul inspectoratelor școlare din județele menționate și având ca parteneri oficiali pe Ohma by winsed.swiss și Banca Transilvania.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *