Jasmina Ciocoiu va debuta în cușca de MMA la UFT 9

Jasmina Ciocoiu va debuta în cușca de MMA la UFT 9

Cel mai exploziv show de kickboxing și MMA în cușcă revine cu o nouă gală, aceasta urmând să se desfășoare în data de 25 martie la Cluj-Napoca. Ultimate Fighting Tournament este cea mai mare promoție de MMA din Ardeal, iar peste trei săptămâni va organiza al nouălea său eveniment.

La UFT 9 va lupta și Jasmina Ciocoiu, o sportivă din Moșnița Nouă legitimată la CSC Ghiroda și Giarmata Vii. Adversara ei va fi o luptătoare din Craiova, câștigătoarea urmând să primească o cupă.

„Jasmina a început pregătirea specifică pentru această gală în urmă cu o lună, cu un antrenament pe zi de luni până inclusiv duminică. Acesta va fi debutul ei în cușcă. Este foarte determinată și concentrată pe ce are de făcut”, ne-a declarat Marius Ciocoiu, tatăl talentatei și titratei sportive de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

De pregătirea Jasminei se ocupă și antrenorul Cristian Stoenescu. UFT 9 se va desfășura în sala „Horia Demian” din Cluj-Napoca, la eveniment urmând să mai participe sportivi din București, Satu Mare, Iași, Cluj-Napoca, Baia Mare, Craiova, Târgu Mureș, Suceava și Brașov.

CITEŞTE ŞI: Încep „Semifinalele” de Handbal Juniori 3, cu patru echipe din Timiş calificate

Următoarea gală la care va participa Jasmina Ciocoiu va fi UFT 10, în 13 mai, la Satu Mare. Cele două meciuri din zona Ardealului reprezintă o pregătire pentru Campionatul Mondial de Kempo, programat în 22 mai în Tunisia.

Jasmina Ciocoiu a fost convocată la lotul național al României pentru cel mai puternic concurs al anului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *