Jandarmii și polițiștii , nevoiți să intervină la un botez din Lugoj. Video

Politia a intervenit la un botez

Totul s-a petrecut  într-un  local din Lugoj. Unul dintre invitați s-a întâlnit, la petrecerea dată cu ocazia unui botez,  cu fosta iubită, iar după ce s-a îmbătat a început cearta. La fața locului au fost trimiși polițiștii lugojeni, însă oamenii legii nu au putut să le facă față celor care se luaseră la harță.

CITEȘTE ȘI: Nouă gafă a ministrului Finanțelor. Dan Vîlceanu nu a știut cât este salariul minim

În sprijinul lor au fost trimiși jandarmii de la IJJ, care au fost nevoiți să folosească forța pentru a-i calma pe cei implicați în altercația de la botez.

„În seara zilei de duminică, 22.08.2021, o persoană cunoscută cu antecedente penale a provocat un incident din cauza fostei iubite. Amploarea acestui incident a impus intervenția jandarmilor în sprijinul colegilor polițiști din municipiul Lugoj. Situația s-a încheiat cu trei sancțiuni contravenționale în valoare de 9000 de lei. Nu suntem împotriva unui dialog al iubirii, atât timp cât dialogul se află în limitele legii și siguranței”, transmit cei de la IJJ Timiș.

Vezi video AICI

De altfel, în urmă cu câteva zile un scandal de amploare a avut loc în faţa unui bar din judeţul Botoşani, după ce un tânăr ar fi ameninţat o fată în vârstă de 20 de ani. La faţa locului a intervenit un echipaj de Poliţie, iar o poliţistă a fost lovită de bărbatul recalcitrant în timp ce încerca să-l încătuşeze.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *