Jandarmii, pregătiți de acțiune la meciul ASU Politehnica – UTA

jandarmi stadion

Mai multe efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara vor asigura măsurile de ordine publică şi pentru siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la meciul de fotbal ASU Politehnica – UTA ce are loc sâmbătă, 27 octombrie, pe stadionul „Dan Păltinişanu” din Timişoara.

CITEȘTE ȘI: Fată filmată în timp ce este abuzată de patru băieţi care se droghează

Accesul în stadion se va face începând cu ora 10. Se interzice desfacerea băuturilor alcoolice în toate societăţile comerciale (localuri de alimentaţie publică, baruri, restaurante etc.) din zona complexului sportiv, începând cu ora 10 până la terminarea competiţiei sportive.

CITEȘTE ȘI: Elev lovit pe trecerea de pietoni

Jandarmii fac cunoscut faptul că este interzisă introducerea în stadion a băuturilor alcoolice, a materialelor pe bază de amestecuri pirotehnice ori a altor obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor.

Este interzisă, de asemenea, afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat a primit 440 de amenzi pentru lipsa rovinietei, în 7 ani, dintr-o greșeală. Cum a fost posibil

La solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, spectatorii trebuie să prezinte documentele de acces şi, după caz, documentele de identitate.

Refuzul spectatorilor de a se legitima sau  furnizarea de date incorecte despre identitatea lor se sancţionează contravenţional.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *