Jaf într-o comună din Timiş! O familie s-a trezit cu casa devastată

O familie din Timiş s-a trezit cu locuința devastată, după ce hoții au intrat în imobil și au dispărut cu mai multe bunuri. Furtul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 septembrie, iar indivizii care au pătruns în casă au plecat cu două televizoare LCD, un proiector, un sistem audio cu boxe, două receivere, un flex și mai multe unelte folosite în construcții, bunurile având o valoare de 2.500 de euro.

În urma investigațiilor, polițiștii din Sânnicolau Mare au reușit să-i prindă pe autori, doi tineri, în vârstă de 18, respectiv, 19 ani. Oamenii legii au stabilit că bunurile furate din Teremia Mare au fost transportate cu o mașină condusă de suspectul în vârstă de 19 ani, care nu are permis pentru nici o categorie de vehicule.

”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis, bănuiții fiind reținuți”, transmit reprezentanții Poliției Timiș. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns