UPDATE! Jaf armat la o bancă din Arad. Banii furaţi, găsiţi într-o ghenă de gunoi. Pistolul folosit era de jucărie

Sucursala unei bănci din cartierul Micălaca al municipiului Arad a fost jefuită, joi, de un bărbat înarmat cu un pistol şi care purta o cagulă pe faţă, el fiind în acest moment căutat de poliţişti după ce a fugit printre blocurile din zonă.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat înalt mascat cu o cagulă pe faţă a intrat în sediul băncii şi a ameninţat angajaţii cu ceea ce părea a fi un pistol, cerându-le banii. Atacatorul a reuşit să ia o parte din bani şi a fugit printre blocurile din zonă.

În acel moment, în bancă se afla doar un client, un bărbat, care spune că a fost şi el ameninţat şi nu a reuşit să imobilizeze atacatorul.

La ora transmiterii acestei ştiri, mai multe echipaje de poliţie au ajuns în cartierul Micălaca pentru cercetări, o parte dintre poliţişti încercând să-l găsească pe bărbat, printre blocurile din zonă.

Poliţiştii au găsit, în urmă cu puţin timp, banii furaţi de la sucursala băncii din Arad, aruncaţi la o ghenă de gunoi din vecinătate, tot acolo fiind găsite şi o pereche de mănuşi, o cagulă şi pistolul care s-a dovedit a fi de jucărie.

Reprezentanţii IPJ Arad au declarat că în rucsac se afla suma de 86.000 lei. Tot în ghena de gunoi au fost găsite o pereche de mănuşi, cagula şi pistolul, folosit la jaf, care s-a dovedit a fi de jucărie. Poliţiştii încă îl caută pe autorul jafului.

„La mai puţin de 200 de metri de unitatea bancară în care a fost sesizată tâlhăria, a fost depistat un ruscac în care se afla suma de 86.000 lei, o pereche de mănuşi, o cagulă precum şi pistolul, care s-a dovedit a fi de jucărie. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a-l depista, în cel mai scurt timp, pe cel bănuit de comiterea faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, inspector Lorena Pîrvuelscu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.