Iuliana Tudor caută talente la Timișoara

Au început preselecţiile pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Vedeta populară”, un talent-show de folclor.

 

Din 11 iulie, Iuliana Tudor şi echipa sa au pornit în câteva mari oraşe din întreaga Românie, câutându-i pe cei care au talent şi curaj să încerce o carieră în muzica populară.

 

Se caută cei mai buni interpreţi de muzică populară, pe care echipa emisiunii ”Vedeta populară” merge să îi întâlnească în şapte regiuni folclorice ale țării.

 

„Arată-ne că ştii folclor, că ai voce şi dorinţa de a face publicul să vibreze la muzica ta şi poţi câştiga marele premiu de 100.000 lei al emisiunii <<Vedeta populară>>.

 

Fie că eşti începător sau ai deja experienţa scenei, dacă ştii că vocea ta merită să fie ascultată de o ţară întreagă şi vrei să fii vedetă, vino să te cunoaştem!”, îi îndeamnă Iuliana Tudor pe cei care vor să urmeze un drum în muzica populară.

 

Preselecţiile pentru talent-show-ul de folclor ”Vedeta populară” de la TVR 1 sunt programate la Timișoara, în 24 iulie, între orele 10 – 18, la sediul local al TVR. Regulamentul concursului poate fi accesat pe www.tvr.ro, la pagina emisiunii ”Vedeta populară”.

0 Comments

No Comment.