Iubitorii de cafea, dar și de aventură sunt așteptați astăzi, de la ora 12,30, la o plimbare pe Bega. Îmbarcarea se face la staţia Flora

vaporase bega

Astăzi, de la ora 12,30, iubitorii de cafea, dar și de aventură sunt așteptați în stația de la Flora pentru îmbarcarea pe vasul “Love.Peace.Coffee.”, pus la dispoziție de către STPT.

premii renasterea septembrie

Organizatorii (angajații unei cunoscute cafenele din inima orașului), în colaborare cu Societatea de Transport Public Timișoara, au avut inițiativa inedită de a oferi cafea, într-un mediu diferit, prin planificarea unui mic eveniment ce presupune o demonstrație a metodelor de preparare a cafelei, dar și o plimbare pe Bega, cu oprire la Uzina de Apă, ce are drept scop admirarea orașului.

„Subiectul vaporașelor de pe Bega este unul extrem de discutat, însă noi considerăm că acestea reprezintă un motiv de mândrie pentru Timisoara, oraș care va fi Capitala Culturală Europeană în 2021 și care ar fi primul din țară cu transport în comun pe apă” au declarat organizatorii evenimentului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *