Italianul care a câștigat 5 milioane de euro la loto, jefuit de fosta iubită, româncă

romanca

Italianul care a câștigat 5 milioane de euro la loto, jefuit de fosta iubită, româncă

Jaful din Torino, în urma căruia un italian a rămas fără 8 kg de aur, a fost coordonat de o româncă. Este vorba despre fosta iubită a victimei, care știa că bărbatul a câștigat la loto cinci milioane de euro și avea lingouri de aur și bijuterii.

Femeia a tocmit trei bărbați, printre care unul din Republica Moldova, pentru a-l jefui pe italianul de 33 de ani. Aceștia au plecat de acolo cu 8 kg de aur, constând în lingouri, bijuterii, ceasuri și 20.000 de euro cash.

CITEȘTE ȘI: Anunţ de ultimă oră: alertă de ploi torențiale, vijelii și grindină în Timiş şi alte 27 de județe

Poliția a reușit deja să aresteze unul dintre cei trei hoți. Este vorba despre un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 48 de ani. Când a fost reținut de carabinieri, acesta avea asupra lui o parte din bunurile furate, pistolul cu care amenințase victima, dar și câteva cuțite. Din primele informații se pare că bărbatul lucra la un plan pentru a fugi.

Potrivit surselor apropiate anchetei, spargerea a fost comandată, iar cea care a orchestrat și a organizat în cele mai mici detalii acest joc este o româncă, fosta iubită a italianului.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a câștigat acum un an la loterie suma de 5 milioane de euro, iar în noaptea în care a fost jefuit se întorcea acasă alături de noua sa iubită. Acesta a fost așteptat de cei trei bărbați, amenințat cu pistolul și obligat să deschidă seiful.

Italianul a povestit anchetatorilor, încă din acea noapte, că, după părerea lui, hoții ar fi de origine română. Acesta a spus că a avut în trecut o iubită din România și a recunoscut imediat modul în care vorbeau aceștia, conform antena3.ro.

Deși au avut un jaf aproape perfect, folosind cagule și mănuși astfel încât să nu lase urme, se pare că acest hoț care a fost deja arestat de poliție a făcut o greșeală de începător, lăudându-se prin oraș cu reușita sa. Nu a trecut mult până ce carabinierii i-au bătut la ușă.

La acest moment, bărbatul se află în pușcărie, fiind reținut pentru 30 de zile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *