Italian ruinat de o româncă cu 40 de ani mai tânără. Femeia a fost încătuşată de poliţişti

Un italian în vârstă de 73 de ani a fost ruinat de o româncă cu 40 de ani mai tânără, din Gorj, care i-a promis că se vor căsători şi vor avea copii, însă a reuşit să îl înşele cu aproximativ 800.000 de euro.

Simona Mărgăian Tiriplică, în vârstă de 30 de ani, din comuna Scoarţa, judeţul Gorj a fost reţinută pentru 24 de ore sub acuzaţia de înşelăciune şi va fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Tânăra din Gorj este acuzată că l-a păcălit pe Francesco Thiela, un italian cu 40 de ani mai în vârstă, cu o sumă uriaşă de bani.

„În perioada mai 2015 – septembrie 2017, în mod repetat a indus în eroare cetățeanul italian, deposedându-l pe acesta de suma de 780.000 de euro”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Potrivit procurorilor, Simona Mărgăian Tiriplică s-a folosit de ‘sentimentele de dragoste și pasiune dezvoltate de cetățeanul italian Francesco Thiela Alberto, în vârstă de 73 de ani’, promițându-i că se vor căsători și vor avea copii.

Totuşi, tânăra a dus o viaţă de lux în toată perioada în care l-a păcălit pe italian, reuşind să îşi deschidă saloane de coafură în Bucureşti sau în Dubai, potrivit presei locale.

Mai mult, românca şi-a construit o vilă la Scoarţa în Gorj şi a obţinut numeroase sume de bani provenite din urma vânzării casei italianului din Milano, a bijuteriilor soţiei defuncte a acestuia şi a unui autoturism, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
cotea 10 februarie 2019
as da boarfa asta sa o f...a un penetenciar intreg dupa care as face rasol pentru canii comunitari din ea.
?Banat? 10 ianuarie 2019
Ii pacali olteanca pe macaronar. Oltenii mereu pusi pe pacaleli si tepe ... Succes