Israelul a raportat peste 1.200 de morți în războiul cu Hamas

Israelul a raportat peste 1.200 de morți în războiul cu Hamas

Israelul a raportat peste 1.200 de morți în războiul cu Hamas, informează, miercuri, televiziunea de stat israeliană Kan, conform The Guardian. Mai multe victime sunt de partea fâșiei Gaza.

Televiziunea publică israeliană Kan a publicat un raport că numărul deceselor din Israel. Bilanțul a trecut de 1.200. Majoritatea victimelor sunt civili, în special în fâșia Gaza, aflată sub controlul Hamas.

Față de ultimml bilanț, numărul victimelor decedate a crescut cu 200. După patru zile de când Hamas a terorizat orașele din sudul Israelului, ucigând sute de persoane, soldații israelieni încă descoperă și colectează cadavrele celor decedați.

Cel mai recent bilanț palestinian, furnizat de autoritatea sanitară din Gaza, a ridicat la 900 numărul morților din enclavă începând de sâmbătă. Printre morți se numără 260 de copii și 230 de femei.

Estimările specialiștilor ONU arată că aproape 200.000 de palestinieni și-au pierdut casele.

„Strămutările au escaladat dramatic în Fâșia Gaza, ajungând la peste 187.500 de persoane, de sâmbătă. Majoritatea oamenilor se adăpostesc în școli”, a declarat Jens Laerke, purtătorul de cuvânt al OCHA, într-o ședință de informare la Geneva, spunând că sunt așteptate noi cazuri pe măsură ce confruntările continuă.

CITEȘTE ȘI: Percheziții în Timiș și alte câteva județe, la persoane bănuite de înșelăciuni și falsuri (video)

Sursa: Mediafax

Sursa foto: CNN


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *