Irlanda de Nord: Româncă de 32 de ani ucisă de coronavirus. Tatăl își strigă durerea: „Fiica noastră a trecut la îngeri, ucisă de acest mizerabil virus”

andreea 1

O româncă în vârstă de numai 32 de ani a murit ieri, 13 august, într-un spital din Ballymena, Irlanda de Nord, din cauza COVID-19.

La mii de kilometri distanță, în România, tatăl Andreei, Mircea Șerban, a primit vestea pe care niciun părinte nu vrea să o audă vreodată, că fiica sa, care a părăsit țara natală în speranța unei vieți mai bune în Irlanda de Nord, a murit, scrie loveballymena.online.

Tatăl, îndurerat, a scris pe Facebook: „Aceasta este Andreea, fiica noastră, care astăzi, 13 august, în jurul orei 23:00, a trecut la îngeri, ucisă de acest mizerabil virus care a omorât sute de mii de oameni. La numai 32 de ani, ne-a părăsit departe de țară, în Irlanda, pe un pat de spital din Ballymena”.

Cunoscută în comunitatea din Ballymena, Andreea lucra într-o cafenea din oraș.

Un prieten de familie a spus că Andreea primise recent rezultatul pozitiv al testului pentru COVID-19 și a fost tratată pentru virus.

La începutul acestei săptămâni, Nobel Cafe a dezvăluit într-o declarație că un membru al personalului a fost testat pozitiv, iar afacerea s-a închis temporar, conform ziarulromanesc.net.

Pe măsură ce știrile s-au răspândit în comunitatea din Ballymena, joi seara târziu, flori și lumânări au fost lăsate în afara cafenelei și a fost plasat un mesaj pe peretele clădirii, unde cineva a scris:

„Nu te vom uita niciodată, Andreea!”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *