iPhone 13 Pro Max: noul rege al smartphone-urilor

iPhone 13 Pro Max: noul rege al smartphone-urilor

Phone 13 Pro Max vine cu putere nemărginită, rezistență și o alegere bogată de funcții, totul sub o carcasă premium care costă, dar și oferă. iPhone 13 Pro Max nu numai că este mai puternic decât majoritatea smartphone-urilor de pe piață, dar are o autonomie grozavă a bateriei și o serie de funcții noi care îi vor face chiar și pe iubitorii de Android să îi acorde atenție.

Avantaje:

  • Carcasă frumoasă, premium

  • Performanță excelentă

  • Durată mare de viață a bateriei

  • Afișaj superb cu rată de reîmprospătare de 120 Hz

  • Camere stelare

Dezavantaje:

  • Chiar scump, indiferent de configurație

Apple știe să facă un smartphone-uri absolut superbe, iar iPhone 13 Pro Max depășește orice așteptări. Imbracat in sticla si otel inoxidabil, telefonul este colorat în nuanțe uluitoare pe care Apple le numește graphite, gold, silver și sierra blue. Are un rating IP68 pentru rezistența la apă, dar este un telefon greu.

Datorită Ceramic Shield, știm că ecranul iPhone 13 Pro Max este dur. Dar este și frumos? Răspunsul este un da categoric. Acesta marchează unul dintre primele iPhone-uri care au modelul Apple Super Retina XDR cu ProMotion. Acesta este numele Apple pentru afișajul său adaptiv de 120 Hz, alăturându-se unui număr de telefoane ultra-premium.

Procesorul A15 Bionic are o putere ridicolă. Apple ar fi putut să rămână cu A14 și să fie în continuare cel mai puternic telefon de pe piață. iPhone 13 Pro Max pornește pe toți cilindrii cu procesorul său cu 6 nuclee. Două dintre nuclee sunt desemnate performanță, iar restul de patru sunt eficiență. Cipul de 5 nanometri are 15 miliarde de tranzistori gata să lanseze și să ruleze orice dorește inima ta.

Nu numai că cipul A15 Bionic oferă iPhone-ului o cantitate ridicolă de putere pentru multitasking, jocuri și fotografie, dar datorită celor patru nuclee de eficiență, oferă și viață a bateriei. iPhone 13 Pro Max a durat 12 ore și 16 minute la testele de baterie.

Din păcate, din cauza dragostei Apple pentru portul Lightning, 13 Pro Max nu acceptă încărcare rapidă. Cu toate acestea, acesta este singurul iPhone care poate oferi 27W de încărcare cu fir.

Dar iată principalul motiv pentru care ar trebui să te gândești să cumperi un iPhone 13 Pro Max: camerele. iPhone 13 Pro Max aduce o serie de îmbunătățiri la ceea ce era deja o experiență stelară. Denumit sistemul Pro Camera, este format din senzori Wide, UltraWide și Telephoto reelaborați. Vei obține senzorul primar cu unghi larg de 12MP care oferă acum o deschidere incredibilă f/ 1.5 și pixeli mai mari de 1.9um care îmbunătățesc performanța la lumină scăzută. Ultra-wide de 12MP a crescut și cu o deschidere f/ 1.8, în timp ce teleobiectivul de 12MP se extinde la un zoom optic de 3x de la 2x, dar cu diafragma care scade la f/ 2.8 de la f/ 2.0.

Dar întreaga imagine nu este completă fără procesorul A15 Bionic. Cipul minune aduce un nou ISP (procesor de semnalizare a imaginii) împreună cu amplele sale îmbunătățiri de învățare automată și AI care au sarcina de a îmbunătăți atât fotografia computațională, cât și videografia.

Toate acestea deschid calea către mai multe moduri foto noi, care vor face producătorii de telefoane concurenți să plângă. În primul rând, este mult lăudatul Modul Cinematic. După cum sugerează și numele, este vorba despre realizarea de videoclipuri de calitate aproape de film, permițându-ți să captezi adâncimea în schimbare. Este un truc grozav care va merge bine atât pentru cineaștii aspiranți, cât și cu TikTokeri deopotrivă.

În plus, cea mai apreciată caracteristică a iPhone 13 Pro Max este noua capacitate a FaceTime de a se conecta cu proprietarii de Android, care îți permite să trimiți un link pentru a începe conversația video. FaceTime adaugă un efect de estompare a fundalului, astfel încât să poți fi în fața și în centrul fotografiei.

În concluzie, dacă nu ești „Team Android”, iPhone 13 Pro Max ar putea fi probabil smartphone-ul tău preferat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *