Ionuţ Popa i-a făcut referat lui Pedro Henrique. Tehnicianul polist a vorbit despre toate neregulile ce afectează echipa timişoreană

Ionuţ Popa a luat atitudine faţă de lucrurile bizare care s-au întâmplat ori încă se petrec în jurul echipei Poli Timişoara. Pedro Henrique se află în Brazilia fără a primi acceptul vreunui oficial, unii jucători au avut o clauză în contract prin care deveneau liberi dacă echipa retrograda, iar la transferul juniorului Onişa au fost descoperite nereguli la Federaţia Română de Fotbal.

„Este un caz rar întâlnit, i-am făcut referat lui Pedro şi l-am trimis conducerii clubului. Din data de 5 decembrie el lipseşte nemotivat de la antrenamente. Nu a vorbit cu mine. Nu se poate ca un jucător să poată face absolut tot ceea ce vrea şi să nu te poţi atinge de el! La începutul pregătirii de vară a întârziat 50 de zile. Ar trebui întrebaţi cei care i-au făcut contractul. Clubul a trebuit să plătească recent 100.000 de euro pentru transferul său, această sumă ar fi acoperit cel puţin salariile pe două luni. Îl apreciez ca fotbalist şi am nevoie de el dacă este bine pregătit. Parcă suntem în Republica Burundi. Se ascund documente, apar contracte şi regulamente, iar jucătorii devin liberi de contract dacă echipa retrogradează. N-am mai auzit aşa ceva de când sunt eu în fotbal. Există riscul ca unii jucători să vândă meciurile cu astfel de angajamente. Neaga mi-a spus despre Onişa că a găsit nereguli inclusiv la federaţie şi ar fi fost ameninţat să nu spună nimic”, a răbufnit Ionuţ Popa.

El nu înţelege rostul Cupei Ligii, competiţie în care violeţii vor evolua miercuri. Meciul cu ASA Târgu Mureş este programat cu începere de la ora 20,30 pe stadionul „Trans-Sil” şi contează pentru penultimul act.

„Cupa Ligii este o competiţie fără esenţă. Am înţeles că nu se mai dau bani, noi nu am primit nimic de anul trecut, nu există nici măcar miza participării într-o cupă europeană…”, a mai spus Popa.

Tehnicianul polist nu îi va avea la dispoziţie astăzi pe Leopold Novak, Gabriel Cânu, Cătălin Doman, Fernando Llorente şi Pedro Henrique. În plus, Daniel Vădrariu, Andrei Artean, George Neagu şi Marius Croitoru sunt incerţi din cauza unor probleme medicale.

0 Comments

No Comment.