Ionuț Nasleu, la un pas de excludere din patid

Ionuț Nasleu, condamnat la aproape 3 ani de închisoare cu suspendare și plata unor despăgubiri

Ionuț Nasleu este pe cale să fie dat afară din PNL Timiș, după ce o postare a sa pe o rețea de socializare a făcut valuri.

”Am obosit de Iohannis, urăsc trădătorii, importatorii de spioni. Îmi este dor de traci. Ne-am falsificat și manualele de istorie, în cărți i-am bătut pe toți! Real, i-am trădat pe toți și am plătit tribut. Vrem șomeri, îi avem și pe ăia. I-ați votat, voi ăia frustrați din spatele calculatorului, pe care noi băieții îi mai paletam. Ei erau doar masă de manevră… Iohanis , Orban etc, ca și acum. De ce toți candidații și așa zis învingători au nume de evrei? Păcat că în SRI există Diviziunea A, apărarea Constituției… Unde sunteți colegii mei, să apărăm Constituția. Unde sunt Bănățenii demni? Au ajuns să ne conducă homosexualii? Va place?

CITEȘTE ȘI: Trei doctorițe infectate cu Covid-19 au fugit din spital

Ar trebui să se desființeze SRI! Au învins serviciile secrete externe…

Râde țara de noi. Am cedat Timișoara unor personaje virulente, pe care obișnuiam să îi batem în școală și cărora le furam mâncarea, lucru normal înainte de 89…

Și-au inventat o identitate virtuală, după monitor, niște papagali frustrați, iubitori de LGBT. Timișorenii sunt “independenți” adică nu au “coloană”, dacă Fritz le ridică un deget, ei râd… izolații de ieri sunt USR-iștii de azi, papagali în fapt, ascunși după tastatură. Încă o dată zic, nu sunteți născuți sa conduceți. Geppetto sunt serviciile, Pinochio e Fritz și voi ceilalți, care ați coborât din ceruri, de fapt niște papagali, negativiști, care erați de râsul străzii și v-ați trezit cu oarece putere, tot papagali frustrați rămâneți…”, a scris Ionuț Nasleu.

Reacția PNL Timiș  nu a întârziat, postarea lui Nasleu nefiind pe placul liberalilor. Iată comunicatul semnat de președintele interimar Alin Nica: ”PNL Timiș se delimitează de declarațiile domnului Ionuț Nasleu și dezaprobă total atât limbajul, cât și ideile vehiculate de acesta. În calitate de om și președinte al PNL Timiș consider inacceptabilă ieșirea nervoasă a domnului Ionuț Nasleu în spațiul public online, motiv pentru care voi da curs propunerii colegilor liberali de a analiza conduita domnului Nasleu în prima ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Timiș. În conformitate cu statutul PNL, pentru astfel de declarații se prevede excluderea acestuia din partid, demersuri pe care le vom începe. Astfel de comportamente nu fac  cinste nimănui. Pe viitor ne dorim și ne vom asigura ca imaginea și calitatea de liberal timișean să nu mai fie asociate cu asemenea conținut și vocabular. Misiunea de curățare morală a partidului de astfel de persoane este una dintre prioritățile asumate de noua conducere a PNL Timiș, care este hotărâtă să acționeze și în cazul altor persoane care desconsideră valorile și principiile fundamentale ale Partidului Național Liberal”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Ionuț Nasleu, la un pas de excludere din patid

  1. Numai un cretin poate gandi asa precum acest I.Naslau. Oare acest vorbaret a candidat vreodata la orice fel de alegeri? Ce rezultate a obtinut in comparatie cu cei pe care-i repugna?

Lasă un răspuns