Investiții majore într-o comună timişeană

ovidiu petru dota

Mai multe lucrări de investiții vor fi demarate într-una dintre cele mai păgubite localități din județul Timiș. Topolovățu Mare nu a beneficiat de lucrări majore în anii trecuți, însă locuitorii comunei încep să simtă că trăiesc în secolul XXI.

Prin programul național de dezvoltare rurală au fost aprobate două proiecte importante: modernizarea și reabilitarea drumului comunal 77, valoarea investiției fiind de peste cinci milioane de lei și reabilitarea podului peste râul Bega la Ictar-Budinț, cu o investiție de peste trei milioane de lei. Următoarea etapă este organizarea licitațiilor pentru demararea lucrărilor.

Un alt proiect va fi realizat prin AFIR și prevede modernizarea infrastructurii rutiere în localitățile Topolovățu Mare și Șuștra, investiția fiind de peste un milion de euro.

”Mai avem în plan și proiectul referitor la școala și grădinița din Ictar Budinț, care vor fi realizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală”, a declarat Ovidiu Doța, primarul comunei Topolovățu Mare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns