Investiţii de 700 de milioane de euro, propuse pentru finanțare de la Banca Mondială. Timişenii, invitaţi să voteze ordinea proiectelor

investitii

Banca Mondială și Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România au solicitat Consiliului Județean Timiș, în cadrul campaniei „Alege prioritățile orașului tău”, o listă de zece investiții majore care să fie finanțate în județ.

Președintele CJT, Călin Dobra, a anunțat propunerile: „În urma analizei pe care am făcut-o pot să vă anunț că am propus următoarele obiective, pe care le consider esențiale pentru dezvoltarea Timișoarei și a județului Timiș și a căror valoare depășește 700 de milioane de euro: Sală polivalentă, Stadion nou, Terminalul Intermodal, Institutul de Oncologice, Spitalul Regional, Centura Nord-Vest Timișoara, Aqua Park, Extindere Aeroport, Drum Eurotrans Timișoara-Moravița, Legătura rutieră dintre A1 și DN69. Un aspect foarte important este că voi, cetățenii, veți avea un rol important în continuare, deoarece veți fi implicați în ierarhizarea acestor proiecte prioritare”.

Timișenii au la dispoziție, în acest sens, un chestionar online, unde pot vota ordinea investițiilor, până în 22 martie 2019, care poate fi accesat la adresa https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk. Întregul proces de selecție va fi gestionat de către Banca Mondială și Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Investiţii de 700 de milioane de euro, propuse pentru finanțare de la Banca Mondială. Timişenii, invitaţi să voteze ordinea proiectelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *