Investiţie spectaculoasă la Timişoara: 30 de milioane de euro şi 750 de locuri de muncă

O investiţie de 30 de milioane de euro se anunţă de pe acum ca una dintre cele mai spectaculoase iniţiative de business care se vor concretiza în cursul anului viitor la Timişoara. Proiectul a fost anunţat de Vincenzo Moderno, vicepreşedintele Camerei de Comerţ Italiene pentru România.

„Va fi o fabrică de biciclete care va începe să se construiască în luna martie a anului viitor, în Calea Şagului. Construcţia se va finaliza până la sfârşitul anului. Se vor crea, grosso modo, 750 de locuri de muncă. Este o investiţie italiană, dar proiectul va deveni cu timpul mai amplu, pentru că există şi intenţia unor producători de componente pentru biciclete din alte ţări, inclusiv asiatice, de a veni să investească la Timişoara, astfel încât să se ajungă în final la o platformă care va putea avea un total de aproximativ 3.000 de locuri de muncă. Va fi un fel de «Bicycle Valley» pe Calea Şagului şi este important că o mare parte dintre bicicletele care vor fi folosite în Europa de Est vor fi fabricate la Timişoara”, a firmat Vincenzo Moderno.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
S.o.s. valea jiului 17 noiembrie 2019
De ce nu vin la noi in valea jiului cu atatia oameni ar scoate valea jiului di flamanziala aia. Doar in timisoara se poate.