Investiţie spectaculoasă la Timişoara: 30 de milioane de euro şi 750 de locuri de muncă

investitie

O investiţie de 30 de milioane de euro se anunţă de pe acum ca una dintre cele mai spectaculoase iniţiative de business care se vor concretiza în cursul anului viitor la Timişoara. Proiectul a fost anunţat de Vincenzo Moderno, vicepreşedintele Camerei de Comerţ Italiene pentru România.

„Va fi o fabrică de biciclete care va începe să se construiască în luna martie a anului viitor, în Calea Şagului. Construcţia se va finaliza până la sfârşitul anului. Se vor crea, grosso modo, 750 de locuri de muncă. Este o investiţie italiană, dar proiectul va deveni cu timpul mai amplu, pentru că există şi intenţia unor producători de componente pentru biciclete din alte ţări, inclusiv asiatice, de a veni să investească la Timişoara, astfel încât să se ajungă în final la o platformă care va putea avea un total de aproximativ 3.000 de locuri de muncă. Va fi un fel de «Bicycle Valley» pe Calea Şagului şi este important că o mare parte dintre bicicletele care vor fi folosite în Europa de Est vor fi fabricate la Timişoara”, a firmat Vincenzo Moderno.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Investiţie spectaculoasă la Timişoara: 30 de milioane de euro şi 750 de locuri de muncă

  1. De ce nu vin la noi in valea jiului cu atatia oameni ar scoate valea jiului di flamanziala aia. Doar in timisoara se poate.

    1. sunteti prea departe ….nu aveti infrastructura…..nu exista interes din partea conducatorilor vostrii locali pt genul asta de afaceri…..si pe langa toate acestea aveti si un renume nu tocmai bun „ca oameni”……nu prea va place munca….multi traiti din „social” …..infractionalitatea in zona e maxima…….nici un investitor serios nu va fi interesat de o ‘asemenea zona”…….de aceea din sutele de companii care au venit la noi…nici macar una nu a luat…si nu va lua in calcul aceea zona ………invatati-va cu munca ….invatat-va sa fiti civilizati…….invatat-va sa respectati reguli si oameni…..schimbati-va gandirea de „subteran” si poate aveti vre-o sansa …..candva

Lasă un răspuns