Investiție importantă pentru curățenia dintr-o comună timișeană

satchinez primar

Dezvoltarea unei localități nu poate fi separată de problema curățeniei, fapt pentru care și investițiile din acest  domeniu încep tot mai mult să prindă contur.  Este și cazul de la  Satchinez, unde în anul care stă să înceapă este prevăzut un obiectiv care va contribui la atingerea dezideratului de comună curată, pe care și-l doresc locuitorii.

CITEȘTE ȘI: Legătura misterioasă dintre coronavirus și somn, investigată de cercetători. Ce arată datele strânse până acum

Concret, autoritățile vor iniția un proiect de hotărâre de consiliu, privind realizarea unei platforme unde să poată fi depozitate diverse deșeuri de la populație (moloz, resturi din construcții, crengi etc.). Obiectivul va fi amplasat cât mai aproape de localitate, pentru a da tuturor posibilitatea de a se debarasa în mod civilizat de deșeuri, fără a le mai arunca la întâmplare.

”Vrem mai întâi să venim cu această variantă firească a depozitării resrturilor care prisosesc și doar după aceea să luăm măsuri împotriva celor care nu respectă regula impusă și vor continua să arunce tot prin alte părți. Când platforma va fi gata, nimeni nu va mai putea spune că nu are unde să depoziteze deșeurile”, a declarat Florin Cheaua, primarul comunei. Pentru realizarea platformei în discuție, s-au propus două terenuri și se așteptă avizul consultativ de la Agenția de Mediu Timișoara, Satchinezul fiind zonă protejată. Investiția va fi finanțată de la bugetul local.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *