Investiţie importantă la Casa de Cultură de la Tomnatic

Locuitorii comunei timișene Tomnatic beneficiază, începând de ieri, de o Casă de Cultură modernă, lucrările de reabilitare a fostului cămin cultural fiind finalizate.

Finanţarea lucrărilor a fost asigurată în totalitate de la bugetul local, aceasta ridicându-se la 1,5 milioane de lei.

tomnaticDe astăzi, Casa de Cultură din Tomnatic este pregătită pentru nunţi, botezuri sau spectacole.

„Există multe evenimente importante în comuna noastră, nunţi, botezuri, dar putem organiza și spectacole sau concerte în această sală multifuncţională.

Are o capacitate de 500 de locuri, o bucătărie complet utilată, băile au fost refăcute, totul este nou și foarte frumos. Cred că se impunea ca și comuna noastră să aibă un asemenea loc, la fel cum au și alte comune din județul Timiș”, a spus primarul comunei Tomnatic, Vasiu Stoian.

La inaugurarea Casei de Cultură din comuna timișeană a participat și președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, care s-a declarat încântat de noua înfăţișare a Casei de Cultură. „Aș vrea să îl felicit pe domnul primar pentru ceea ce a realizat aici.

Este, într-adevăr, un loc foarte frumos. Locuitorii comunei Tomnatic merită să beneficieze de o astfel de Casă de Cultură, unde cu siguranță vor avea loc evenimente importante pentru comunitate, care trebuie să se desfășoare într-un cadru cât mai plăcut. Sunt impresionat de ceea ce a rezultat după finalizarea lucrărilor.

Timișul are nevoie de primari cu inițiativă, dinamici, pentru că doar așa putem moderniza județul nostru. Cred că e important să redescoperim rolul pozitiv al comunității locale.

Aici, în locurile noastre, a existat, vreme de ani buni, o tradiție, ce s-a mai pierdut din când în când. E timpul să o redescoperim, să ne concentrăm pe lucrurile care ne unesc”, a declarat Sorin Grindeanu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns