Investigaţii imagistice gratuite la Timişoara, cu programare, în limita a opt pacienţi pe săptămână

tomograf

Spitalul Judeţean Timişoara oferă investigaţii imagistice gratuite pentru pacienţii care se prezintă în ambulator cu bilet de trimitere.

Numărul maxim de pacienţi: opt, într-o singură zi pe săptămână, atât la computer-tomograf, cât şi la RMN (Rezonanţă Magnetică Nucleară).

„Am reuşit să obţinem finanţare de la Casa de Sănătate pentru ca pacienţii să se poată adresa în regim de ambulator.

Sunt doar doi medici şi un singur aparat, acelaşi cu care se fac investigaţiile pentru pacienţii internaţi.

Este nevoie de programare. Timpul de aşteptare nu este foarte mare, pentru că lumea nu prea ştie că ni se poate adresa. Ne-am propus să creştem sumele de la Casa de Sănătate pentru aceste explorări”, a declarat manegerul spitalului, prof. dr. Marius Craina.

Potrivit dr. Sidonia Ionescu, coordonatorul ambulatorului unităţii sanitare, tomografiile computerizate se efectuează în zilele de joi, între orele 14 şi 20, iar radiografiile clasice şi mamografiile, miercuri, în acelaşi interval orar, după programarea prealabilă (tel: 0748/331.372, zilnic între orele 8,30-12).

Pentru RMN, pacienţii pot solicita informaţii, zilnic între orele 9-12, la telefon 0356/433.552, iar pentru programare se pot adresa, cu biletul de trimitere, zilnic, între orele 8 şi 9, la secretariat.

Investigaţiile RMN propriu-zise se fac miercurea, între orele 14 şi 20. Pentru medicină nucleară şi scintigrafii, programările se fac zilnic de la 8 la 20, la numerele de telefon: 0748/331.333 şi 0748/331.257, cu menţiunea că în luna august aceste investigaţii nu se vor efectua din cauza lipsei de izotopi, deoarece furnizorul nu lucrează în această perioadă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Investigaţii imagistice gratuite la Timişoara, cu programare, în limita a opt pacienţi pe săptămână

  1. Daca tot ati publicat ceva, informati-va inaite de a le pune pe site !!!! cele 2 numere de telefon 0748.331.333 si 0748.331.257 sunt numerele personale a unor oameni care nu au nici o treba cu RMN-ul !!!!!
    si faza cu blietul de trimitere…MINCIUNI…fac rmn doar celor internati nu celor care vin cu bilet din exterior !!!! asa ne spala ei creierul !!!

  2. va rog frumos as dori sa fac o tomografie CT pe creier daca se poate cu bilet de trimitere sin batrina pensionare si nu pot plati va ,multumesc doresc o programare tel.o256 377 741

Lasă un răspuns