Învăța cum să acorzi primul ajutor în caz de stop cardio-respirator sau în caz de înec

Învăța cum să acorzi primul ajutor în caz de stop cardio-respirator sau în caz de înec

Învăța cum să acorzi primul ajutor în caz de stop cardio-respirator sau în caz de înec

De mâine, până 3 august, timișenii și nu doar ei, au posibilitatea de a învăța să acorde primul ajutor în anumite situații sau cum să se comporte în cazul producerii unui incendiu în locuință.

CITEȘTE ȘI: Viaţa românilor se scumpeşte de luni, 1 august | Intră în vigoare primele modificări din Codul Fiscal

Centrul Mobile de Instruire a Populației pentru Răspuns în Situații de Urgență și Caravana SMURD ”Fii pregătit” se vor afla în Piața Victoriei din Timișora și vor putea fi vizitate de oricine în intervalele orare 9-13 și 17-21.

”Dacă ai un pic de timp liber în aceste zile, investește-l în ceva util care îți poate salva viața și bunurile, sau te poate învăța cum să salvezi altor persoane viața.

Ia-ți familia și/sau gașca de prieteni și vino să ne vizitezi în cele două centre de pregătire unde, pe de-o parte poți învăța cum să reacționezi în cazul 𝒑𝒓𝒐𝒅𝒖𝒄𝒆𝒓𝒊𝒊 𝒖𝒏𝒖𝒊 𝒊𝒏𝒄𝒆𝒏𝒅𝒊𝒖 𝒊̂𝒏 𝒍𝒐𝒄𝒖𝒊𝒏𝒕̦𝒂̆ 𝒔̦𝒊/𝒔𝒂𝒖 𝒊̂𝒏 𝒈𝒐𝒔𝒑𝒐𝒅𝒂̆𝒓𝒊𝒆 sau în cazul unor alte situații de urgență, iar pe de altă parte poți învăța cum să 𝒂𝒄𝒐𝒓𝒛𝒊 𝒑𝒓𝒊𝒎𝒖𝒍 𝒂𝒋𝒖𝒕𝒐𝒓 𝒊̂𝒏 𝒄𝒂𝒛 𝒅𝒆 𝒔𝒕𝒐𝒑 𝒄𝒂𝒓𝒅𝒊𝒐-𝒓𝒆𝒔𝒑𝒊𝒓𝒂𝒕𝒐𝒓 𝒍𝒂 𝒂𝒅𝒖𝒍𝒕/𝒄𝒐𝒑𝒊𝒍/𝒏𝒐𝒖 – 𝒏𝒂̆𝒔𝒄𝒖𝒕, cum să 𝒓𝒆𝒄𝒖𝒏𝒐𝒔̦𝒕𝒊 𝒔̦𝒊 𝒔𝒂̆ 𝒊𝒏𝒕𝒆𝒓𝒗𝒊𝒊 𝒊̂𝒏 𝒄𝒂𝒛𝒖𝒍 𝒐𝒃𝒔𝒕𝒓𝒖𝒄𝒕̦𝒊𝒆𝒊 𝒄𝒂̆𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒂𝒆𝒓𝒊𝒆𝒏𝒆 𝒔𝒖𝒑𝒆𝒓𝒊𝒐𝒂𝒓𝒆 și alte tehnici și manevre de prim ajutor în diverse situații de urgență.

Personalul nostru este pregătit să-ți acorde timp și să-ți răspundă la toate întrebările tale, sau ale copilului tău, legate de situațiile de urgență”, transmite ISU Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *