Inundaţii la Spitalul Judeţean din Arad. A fost evacuată sala de resuscitare şi cea de primire urgenţe

inundatii arad 1

Pompierii din judeţul Arad au fost în alertă aseară. Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă a suplimentat forţele de intervenţie pentru a face faţă solicitărilor.

Apa a intrat în sute de gospodării. Totodată au fost înregistrate sute de apeluri la 112. Oamenii semnalau copaci căzuţi pe maşini sau pe carosabil.

Cele mai mari probleme au fost în municipiul Arad, apa a pătruns inclusiv în unitatea de primire urgenţe a Spitalului Judeţean. Medicii au trebuit să evacueze sala de resuscitare şi cea de primire urgenţe.

O lucrare CRIMINALĂ! UPU, inaugurat în urmă cu 2 săptămâni! Personalul de la spital îşi riscă viaţa, evacuând echipamentele, pacienţii şi… apa! 112 nu există, autorităţi nu există. Există doar dorinţa mea de a pleca din aceasta ţară!, scrie un cetăţean pe pagina de Facebook.

Conform celor de la CJA, lucrarea de la Spitalul Judeţean este una cu probleme mari, constructorul fiind abordat în mai multe rânduri pentru a interveni şi corecta viciile descoperite. Dealtfel, din cauza problemelor identificate, cei de la Consiliul Judeţean au amânat deschiderea Unităţii de Primire a Urgenţelor.

Totuşi, acest lucru s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni, după o serie de intervenţii pentru corectarea acelor probleme. După aceea, săptămâna trecută, cei de la spital au sesizat pentru prima dată că prin acoperişul clădirii cu 5 etaje s-a infiltrat apa, iar la „Resuscitare” a picurat.

Desigur că nimeni nu a luat în seamî reclamaţia, iar rezultatul s-a văzut: Parterul(Unitatea de Primire a Urgenţelor) a fost complet inundat. CJA, prin vicepresedintele Adrian Tolea, a transmis că va acţiona în judecată firma care a executat lucrările, mai precizează aceelaşi arădean.

radioresita.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns