Intrare pe contrasens, cauza accidentului de pe şoseaua Timişoara – Arad

Intrare pe contrasens, cauza accidentului de pe şoseaua Timişoara - Arad

Intrare pe contrasens, cauza accidentului de pe şoseaua Timişoara – Arad

În ziua de 16 Iunie a.c., în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, în afara localității Vinga a avut loc un accident rutier.

Un bărbat de 64 de ani, din Vinga, în timp ce conducea o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, pe D.N. 69, dinspre Timișoara spre Arad, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, condusă de un bărbat de 60 de ani, din Timișoara. Un autoturism condus de un bărbat de 66 de ani, din Jud. Bihor, care de deplasa dinspre Arad spre Timișoara, a intrat în coliziune cu semiremorca primului autotren, a c omunicat Poliţia Arad.

În urma evenimentului rutier, a fost rănit grav conducătorul primului autotren și rănit ușor șoferul celui de-al doilea autotren.

Șoferilor autotrenurilor urmează a le fi recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, aceștia neputând fi testați cu aparatul alcooltest. Șoferul autoturismului a fost testat, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier .


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *