Într-o comună din Timiş nu mai duce nimeni dorul discotecii…

varias 9

Lumea se schimbă nu doar la nivel global, ci şi la cel al comunităţilor. Până şi preferinţele locuitorilor diferă de la generaţie la generaţie.

Dacă în urmă cu o jumătate de secol, hora de duminică şi balurile erau principalele distracţii pentru tineri şi vârstnici, pentru generaţia următoare discotecile au constituit atracţia maximă.

Astăzi? Nu mă întrebaţi. Pare că preferate sunt cluburile din oraş, în care se poate dansa şi servi masa.

Oricum, chiar dacă dansul e o constantă a distracţiei, el nu reprezintă totul. Rămânând în prezent, tehnologia de vârf, cu întâlnirile ei virtuale de pe strada Facebook, are tot mai mulţi adepţi, mai ales în rândul adolescenţilor, dar nu numai.

Ca şi cadru al distracţiei, la Variaş, ne spune primarul Nicolae Birău, localnicii au la îndemână trei sau patru restaurante în care se poate mânca bine şi ale căror terase sunt mai mereu pline.

În schimb, în centrul de comună la această oră nu mai funcţionează nici o discotecă, după ce, cu doar câţiva ani în urmă, erau vreo cinci.

„Nu le ducem nicidecum dorul”, spune edilul. Mii de persoane ies seara în comună, dar oamenii nu mai vor zgomotul discotecilor.

Când acestea captau atenţia, noaptea îţi era frică să circuli pe străzi. În plus, şi drumurile erau pline de sticle sparte. Liniştea nopţii de acum e de dorit, de altfel, şi în continuare…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Într-o comună din Timiş nu mai duce nimeni dorul discotecii…

  1. Cine v-a mintit? A intrebat cnv pe vre-un tanar? Daca n-au copiii unde sa mearga, decat carciume si bodegi…ce sa faca si ei?

Lasă un răspuns