Într-o comună de lângă Timişoara se lucrează la introducerea gazului metan

În comuna Remetea Mare se află în plină desfășurare lucrările de introducere a rețelei de alimentare cu gaze naturale.

Conform viceprimarului Vasile Adrian Boșoschi, s-au postat deja trei-patru kilometri de conductă, investiția începând atât dinspre localitatea de reședință a comunei, cât și dinspre satul aparținător Ianova.

După finalizarea aducțiunii de la magistrala de la Izvin, se va trece la montarea conductelor pe străzile celor două sate beneficiare ale acestei investiții, care va contribui la creșterea confortului şi calităţii vieţii locuitorilor.

În acest an, urmează să fie executate lucrări pe circa 80 la sută din lungimea totală a rețelei de alimentare cu gaze naturale, de 20 de kilometri.

În final, va exista rețea de alimentare cu gaze pe fiecare stradă din cele două localități, la aceasta putându-se, ulterior, branșa orice gospodărie, costul racordării fiind suportat de către consumatori.

Oficialul local a declarat că primele branșamente ale gospodăriilor vor putea începe în această toamnă.

Investiția este finanțată în parteneriat, cu participare egală, între furnizorul regional Gaz Vest și primăria comunei Remetea Mare.

1 Comments
Dan A. 11/08/2019
Pai? Marele Titu Bojin a fost primar in Remetea intre 1986-1992 si inca o data in perioada 1996-2000. Nu mi-a putut trece prin cap ca Remetea Mare nu are gaz, in anii aia multe comune si-au bagat gaz. Deci asa stimabile, ca un adevarat politician, ce puteti voi face pentru mine, caci eu pentru comunitate... doar in promisiuni electorale.